


3. Mandeln ska malas till ett fint spån. Idioti-varning! Jobbigt!

4. Jag valde att göra mina macaroons lite gulfärgade, med en 6 år för gammal färg, men det gick bra ändå.

5. Nu har jag hoppat över bilder på det stressigaste steget - att vispa äggvitan och vända ner florsockret och mandelspånet. Jag hann helt enkelt inte ta några bilder, se upp med detta stressmoment, allt kan sjukna ihop och bli fel. Sen spritsade jag ut dem, blev inte alls som på bilder i recept, men ganska fint ändå! Sen ska de vila på plåten en stund.

6. Gräddade och ihoplimmade med någonslags vitchoklad och citronkräm, lite pilligt, men inte så svårt. Så här fina blev de! Och ganska goda.
Betyg: goda, men inte värda jobbet, särkskilt mandelspånet var störigt och äggvispningen stressig. Macaroonerna blev uppskattade, söta! Men nästa gång åker jag nog hellre till Paris för att få tag i en sån kaka...
/Nickan