tisdag 5 maj 2009

Sen sist!

Hej. Det var ett litet tag sedan sist, detta har hänt:

Det var Valborg!



Vi var ute ovanligt tidigt (så vuxna vi blivit nu) och fick finfina platser vid sista forsen. Oiii, de som trillade av fick så klart mest applåder.


Så klart hade vi picnic! Ingen Valborg utan det, och i år log solen från sin allra soligaste sida. Vi hittade en egen liten äng att vara på, långt bort från Ekonomikumparken stohej.


Champagnegalopp - en klassiker. Vi gick som vanligt inte på nation, utan på vårat (lite halvhemliga?) ställe. (Vi vill ju inte att hela stan ska hitta dit nästa år, för då kanske vi inte får vara först i kön, som i år.)


Det vanliga misstaget på Valborg - man grillar. Eller försöker i alla fall få fyr på sin engångsgrill. Som aldrig vill sluta brinna, än mindre få någon slags glöd att bränna korvar på. Man börjar grilla ändå. Men man börjar försent, det blir mörkt och kallt och när maten äntligen är klar har hälften somnat. Men det är väl så det ska vara.



Och så har vi mött lite djur (inte på Valborg dock)
Mickel kom förbi och sa hej häromkvällen, ville ha ett strömmingshuvud att knapra på sa han. Javisst, det går bra sa vi. Bara du inte tar nån av kattorna.
Dom är jag rädd för, sa Mickel och lufsade iväg med sin yviga svans i släptåg.

Och så klapade vi snel hund.

/Nickan