tisdag 12 februari 2013

Och nu från mobilen

Testar från mobilen, vore ju snajdigt att kunna ligga i soffan och skriva (=behöver ej gå tre steg och slå igång datorn)
Med vänlig hälsning, en lat en

Comeback?

Men vad nu? Ett inlägg? Ja tydligen tänkte jag försöka mig på en försiktig comeback. Tänkte passa på nu när lugnet har lägrat sig över hemmet. Lilla A's kompis har gått hem och lilla A själv sover. Så då har man ju inte så mycket annat för sig än att blogga, typ...kanske städa leksaker men det kan jag ju lika gärna lämna till pappan som kommer hem från jobbet sen. Om det ens är nån idé att städa, leksakerna ska ju ut ur den där lådan hur som. ..
Och sen sist då? Juni? Känns som flera år sen. Inte nån liten fjunig och dunig sak som vill äta hela tiden, nu är det en lite större fjunig och dunig sak som vill krypa, eller helst ställa sig upp och krafsa tag i fjärrkontroller, mobiler, blommor etc etc. Och som blir vansinnig när man inte låter henne äta grus från hallmattan. Ack ljuva f-ledighet! (obs! ej ironi)
Aja, jag återkommer inom kort när jag kommer på nåt vettig att skriva (kan dröja). /Nickan

Om de små liven ändå ville leka med leksakerna, men nej, bara sprida ut dem till föräldrarnas förtret för att sedan med bestämda små krypsteg ge sig iväg till hallmattan. Grr.