torsdag 24 mars 2011

4 små siffror

Argh, lilla iPhone får slut på batteri, måste startas om och då, ja då är det ju 4 små siffror som ska anges...just det ja 4 siffror som jag är helt säker på. iPhonen tycker inte som jag. Inte alls. Nehe och tror ni jag är en sån som har allt prydligt i pärmar under rätta flikar (mina kollegor skulle blint svara ja)? Nej jag ÄR inte sån, pin och puk är spårlöst borta och min kväll går plötsligt i frustrationens tecken, pärmar vänds ut och in, mappar luslänsas. Nix. Ingen pin, ingen puk. Ett problem som visserligen är löst dan efter men jag kan inte släppa tanken, om nu inte pin var 6615, vad tusan vad det då? Åh jag kommer aldrig få veta, det är det mest irriterande av allt.
/Nickan

onsdag 23 mars 2011

Ny utlottning!

Nu är det dags för ännu några fler Buzzador-produkter att lottas ut i bloggen!
Kolla detta inlägg om du vill veta mer om vad Buzzador innebär.

Nå - denna gång är det 5 förpackningar av Bifiform Balance som står på spel. Varje burk innehåller 1 månads förbrukning. Jaha och vad är det då tänker ni? Jo det är tuggtabletter med smak av hallon och apelsin, som man tar efter måltid för att lugna en uppblåst eller orolig mage, Tabletterna innehåller en massa nyttiga mjölksyrabakterier som hjälper magen med detta.


Låter det som nåt du vill testa? Mejla då till nickansblogg[at]gmail.com
De fem första till kvarn får varsin förpackning hemskickad! Mitt enda krav på motprestation är att ni som testar mejlar mig och berättar vad ni tycker om produkten, senast den 24 april.
/Nickan

måndag 21 mars 2011

Termo-smugg?

Var idag på lunchen och klämde och kände på proffsiga kameror och objektiv och drömde lite. Tittade till lite extra när ett objektiv från Canon bara kostade 599 kr, kunde det vara möjligt?? Extrapris eller vad?? På objektivbeskrivningen stod nåt som jag läste som "termo- smugg". Blev besviken när jag lyfte objektivet och insåg att det var en termos-mugg. Fy på media markt att luras så! Det e inte första april än!
/fotografen


söndag 20 mars 2011

Odla odla!

Titta jag odlar! Nytt försök med ruccola och nån slags annan sallad som ska gro och frodas i mitt nya lilla växthus som skymtar i bakgrunden. Ja och sen ska jag ju odla en massa kryddor, tomarer och massa massa blommor på balkongen. Kanske lite som i den här roof top farm, jag kanske lite. Minus hönsen och bikuporna. Det blir så trångt då.
/Nickan