fredag 17 december 2010

Tomatvånda

Alltså, finns det någon svårare mat än tomater att köpa? Inte framför någon hylla kan jag bli stående i evigheter som framför tomaterna. Gula eller röda? Plommon, körsbär eller på kvist? Eller rent av "vilda" eko-tomater? Eller helt vanliga på lösvikt utan kvist? Närodlade eller Holländska? Plus att alla ovan kan kombineras i det oändliga. Nu har jag i alla fall hittat plommontomater i trekantig ask som verkar ok. Så länge man inte börjar jämföra kilopriser också. Då kan jag bli stående en hel kväll.

Svårköpta rackare? Foto: Nickan
/Nickan

torsdag 16 december 2010

Slut-daltat?


haha, den här insändaren var med i dn för nåt år sen. Jag hittade den dock på Niotillfem-bloggen (som jag tipsat om nedan). Insändaren visade sig dock inte vara på allvar (tur för alla gamla skraltiga djur där ute i stugorna, då hade det varit slut på allt gos) utan att det var en tävling i ett kompisgäng om vem som först skulle få en insändare publicerad...men den går ju inte av för hackor ändå! (klicka på bilden så blir den större)
/Nickan

måndag 13 december 2010

Vår i luften - någon?

Ah den här bloggen alltså, http://blomsterverkstad.blogspot.com/ (man får med fördel scrolla nedåt och läsa och titta på inläggen från vår/sommar) får mig att bara vilja sälja mitt skrivbord och min stol, flytta ut på landet och bara odla. Och fota. Och blogga om'et.
/Nickan