fredag 20 maj 2011

Sneak peek: klänning

Liten liten tjuvtitt på den där klänningen som tog upp typ nästan hela bagagen igår kväll.
Behöver vi hyra ett släp (edit: ja bilsläp alltså) undrade D. Behövdes inte, men med underkjol till så kanske man ska fundera en gång till på det...
/Nickan

torsdag 19 maj 2011

K som i klänning

Yay, snart ska jag hämta upp klänningen med stort K, till dagen med stort D! Det känns ungefär som att jag ska hämta upp en hundvalp. Ja i alla fall så som jag kan tänka mig att det känns när man ska hämta sin hundvalp (har aldrig hämtat hundvalp så jag vet inte). Typ som om det är något levande väsen som måste tas hand om på rätt sätt. Som måste få en plats (där den inte blir skrynklig eller fläckig) i hemmet liksom. Knasigt? Ja förmodligen.
/Nickan - bridezilla?

onsdag 18 maj 2011

Pirr

Åh jag väntar på ett sånt himla spännande tävlingsresultat, när när när kan man få veta?? Att jag gått till final i (ännu en, om jag ska vara skytis) fototävling står klart, frågan är bara när juryn ska klämma ur sig vem som vann? Vill veta nu. Helst.
/Nickan

P.s

P.s Min nya, ja vad heter det, logga? Rubrikbild? Ja den här ovanför i alla fall. Det är ett fotomontage. Ville bara säga det. Det är samma svala som gör akrobatiken så att säga. Tyckte den var lite söt, nästan som om den dansade balett (det var dessutom den första svalan jag såg i år). D.s
/Nickan

måndag 16 maj 2011

Hipp hipp!

Det är inte varje lördagsmorgon som man vaknar av att ens kompisar plötsligt står i ens sovrum och skriker "surprise"!!! (jag är fortfarande i lätt chocktillstånd när jag tänker på det. ja fast på ett positivt sätt alltså)
Hur roligt måste jag inte sett ut, helt nyvaken och med öronproppar i öronen och därmed halvt döv?
Hur som, bästa hippan fixade ni i alla fall, tacktacktack!
Så om ni såg någon i klarröd 60-tals klänning, tiara och rätt mycket smink i lördags så var det förmodligen jag :-)
Allt enligt en finurligt ihopkomponerad dag på temat Uppsalas next top model och MadMen. Kan det bli bättre? Nä!
/Nickan