torsdag 21 april 2011

Humor som håller

Jag är ju säkert tio år efter men det här verkar ju vara typ den roligaste boken nånsin, eller? Köpte som påskpresent till pappa, och kunde inte låta bli att tjuvbläddra lite (förlåt! men jag vek inga öron i boken i alla fall) Klicka på bilden så kan ni läsa ordenligt. Vill ni veta vad polisen svarade så får ni allt köpa boken!


Ja alltså jag pratar så klart om Eric Ericsons "Brev till samhället" (ja alla brev är skickade på riktigt till företag/myndigheter/etc).
/Nickan
("dem djuren som är mer vilda har jag i burar". hehe)

Uppdatering: alltså ni måste läsa den här boken om ni inte gjort det (funderar allvarligt på att gå och köpa mitt egna ex då jag inte kan låta bli att bläddra i ge-bort-exemplaret. Men inga vikta hörn än!
Seriöst, jag skrattar så tyst jag kan utan att kvävas på mitt kontor:
"Till Terapi och Hobby:
Jag har flera små möss som vill flyga i ett radiostyrt flygplan. Varje mus vill flyga i ca 15 minuter . Jag vill också fotografera mössen när de flyger. Jag kommer över till er 17 december. Om ni inte kan flyga mössen då så hör av er så fort som möjligt."

onsdag 20 april 2011

2011? 1811?

http://www.dn.se/sport/kjoltvang-uppror-badmintonsverige
Och för att öka intresset för fotboll så inför man redan till nästa VM slipstvång.
/Nickan

tisdag 19 april 2011

Blombloggen?


ja ja men hur ska man kunna låta bli att fota en massa små blommor nu när snön äntligen har försvunnit?? 
 jaja men bara du skriver nåt kul snart, tänker ni nu.
mm men nästa inlägg kommer nog vara tillägnat vitsipporna, och sen har vi ju gullvivornas säsong som måste förevigas... kanske är det helt enkelt dags att starta en blomblogg vid sidan av.
/Nickan (foto)