fredag 25 november 2011

Tidigt aprilskämt?

Detta måste vara ett för tidigt publicerat aprilskämt. En elöverkänslig man som kan få mobil- och tvoperatör att rikta om sina master.
Hör bara dessa citat:
– Jag misstänker att det kommer att bli problem för många att ringa med sina mobiltelefoner. Gränsen är så låg att halva Dalarna skulle kunna bli utan tv.
Eller, bäst av allt, grädden på moset:
Hur vet ni att man kan använda en mobiltelefon med så låg nivå?
– Vi har tittat i litteraturen och kommit fram till det. Vi har googlat och läst lite inlägg.

Vi har googlat och läst lite inlägg. Say no more.

/Nickan

torsdag 24 november 2011

Lite ditten och datten + tasstvätt

Läste att bästaste kent spelar in nytt! Åh! De befinner sig tydligen i sydfrankrike (bara en sån sak!) och jobbar med nya skivan. Längt.

Så en helt annan sak. Folk som inte tvättar händerna efter toabesök. Fy! Blir döirriterad när jag råkar befinna mig utanför en toa och man liksom ofrivilligt hör själva toabesöket, spol och sen direkt upplåsning av dörr. Hur äckligt?? Och dessutom; inte konstigt att det sprids förkylningar och kräksjukor. Och så skyller man på de stackars dagisbarnen som förmodligen har hundra gånger bättre handhygien än sina vuxna föräldrar (de blir väl åtminstone tvingade till att tvätta tassarna?)

/Nickan (förövrigt mycket nöjd med gårdagens avsnitt av Bonde söker fru)

onsdag 23 november 2011

En egen sol


Jaha ingen sol i sikte idag heller. Tillverkade därför en egen sol (observera brödmsulorna som ska symbolisera solfläckar. Mycket autentiskt om jag får säga det själv). Ja och så ät jag tre chokladbollar till fikat (obs, hade själv köpt in dem, jag var alltså inte en oartig typ som bara roffade). Ångrar åtminstone den tredje just nu.

Men, kanske bäst av allt idag, eller det vet jag ju inte än, men hur spännande ska det inte bli att se det slutliga valet i Bonde söker fru?? Oändligt spännande om jag får bestämma!
/Nickan