onsdag 12 januari 2011

Tävling! Vinn hudvårdkit från Cliniderm!

Nämen titta vad som ligger och väntar på några lyckliga bloggläsare! Nickans blogg kan stolt lotta ut 4 st kit med 5 produkter från Cliniderm. Flaskorna är på 5ml vardera, perfekt för resan till exempel.

Så här gör du för att tävla: Svara på de tre frågorna nedan, mejla svaren till nickansblogg [at] gmail.com
(tips: svaren finns på Cliniderms hemsida), samt skriv en kommentar till detta inlägg med en kort motivering till varför du vill vinna.  Glöm inte att skriva din adress i mejlet så jag vet var en eventuellt vinst ska skickas.

Tävlingen pågår fram till och med 30 januari, därefter utses 4 vinnare!

Frågor:
1. Var kan man köpa Cliniderm?
2. Vad kallar Cliniderm sin mulitfunktionella komposition?
3. Nämn två av hudens viktigaste skyddsbarriärer.

Lycka till!

/Nickan

tisdag 11 januari 2011

De enda alternativen


...undrar Metro i en webbundersökning nu i veckan. Man får inte mycket val. Och låt mig gissa, enkätmakaren kommer från...Stockholm! (klicka på bilden så ni inte behöver använda förstoringsglas för bövelen!)

Hälsningar från oss i "Övriga landet" (där alla är homogent bonniga).

måndag 10 januari 2011

Nickans blogg goes Beauty blogg


Jag är ju en Buzzador, vilket innebär att jag då och då får vara med i kampanjer för olika produkter. Dvs jag får hem saker att testa och att dela ut till vänner. Denna gång blev det produkter från Cliniderm;
-Ultrasoft cleansing milk (första intryck: luktar gott och är riktigt mjuk mot huden)
- Active protective Day cream (första intryck: en helt "normal" kräm, kan ev vara för fet för mig)
- Age dealy serum (ett serum ska väl vara tunnflytande? den här är tjock som smör och jag är skraj att det är en sån här typ som täpper till porer. Rys. Kan ev få gå vidare till min mor för test)

Cliniderms produkter ska hjälpa till att skydda huden mot vårt hårda klimat i Norden genom att hjälpa till att bevara och stärka hudens fuktbarriär. På så sätt motverkas ålderstecken.
Låter ju finfint det här, men fungerar det? Jag har inte hunnit testa mer än några gånger så jag återkommer med en mer utförlig recension senare. Och vem vet, kanske finns det några produkter till några snälla blogg-läsare också... Stay tuned.

/Nickan

God fortsättning!

Mjaha då var helgerna över för den här gången. Nu blickar vi framåt, och får kisa ordentligt mot horisonten för att få syn på nästa ledighet. Ja det blir väl framåt Påska? Ack vi svenskar och vår längtan efter ledighet...
/Nickan (även foto)