onsdag 26 augusti 2009

Alkogel - höstens it-produkt?

Kommer hösten 2009 bli hösten vi minns som den då det blev lika självklart att fiska upp en liten flaska alkogel som ett Lysyl ur väsken?
Dvs, alkogel, höstens it-produkt? (inte iiiiteee-produkt, utan it som i it-girl, it-väska...ja nåt poppis alltså...)


Det var inte länge sen alkogelen var en riktigt doldis, kanske bara nåt man hört någon kompis köpa som skulle åka utomlands, typ till Egypten eller så. Då skulle man ha alkogel i bagaget. Men nu - ja nu minsann ligger det en egen liten plastflaska med alkogel i handväskan (eller helt korrekt står den på toan på jobbet, men ett litet sug efter en handväske-size har just börjat smyga sig på.) Vad är det som händer med våra händer? Kommer de lagom till vintersäsongen vara fullständigt sönderspritade och fnasiga? Och vad kommer hända med alkogelen efter att den hypade svininfluensan är över? Nu är de stora pumpflaskorna restnoterade hos Apoteket, och likt en eftertraktad Birkin-väska (eller I-phone om ni så vill) får man väl snart vackert ställa sig i kö för att få tag i denna heta produkt. Kommer kopior att dyka upp? Kommer det att säljas dyrt på e-bay inom kort? Min lilla flaska på någon deciliter verkar drygt hålla länge, och vem vet, kanske snart en dyrgrip...
/Nickan - med rena tassar

Uppdatering: men titta här vad jag fick av D! En liten miniflaska med alkogel, i en alldeles egen liten neoprendräkt! Och en liten bälteshållare! Wow!


1 kommentar:

  1. Ja, jag har köpt det mesta i alkogel-väg som jag kommit över. Stor flaska verkar dock vara hopplöst fall... Våtservetter var även restade länge på apoteket, men då dök ett litet otippat alternativ upp; Coop forum. De säljer servetter med alkoinnehåll, något som inte så många tycks ha upptäckt. Ännu.
    /Tess

    SvaraRadera